اگر فردی درون گرا هستید، به فضاها و مکانهایی که از نظر ذهنی احساس امنیت و آرامش میدهد علاقه مندید. اگرچه هر از گاهی از معاشرت با دیگران لذت می برید، اما داشتن فضایی که متعلق به خودتان است و در آن می توانید احساس راحتی و امنیت کنید از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل افراد درون گرا خانه های خود را متفاوت طراحی می کنند. این حس آرامش و صلح بسیار مهم است.
خواه یک فرد درون گرا باشید، عاشق یک فرد درونگرا باشید، یا به فکر زندگی با شخصی متناسب با این هویت باشید، در اینجا چند روش برای طراحی متفاوت فضای شما آورده شده است.
1)تناژ و سایه های خنثی
بیش از هر چیز، افراد درون گرا برای آرامش ارزش قائل هستند. وقتی صحبت از طراحی خانه یا فضاهای خاص داخل خانه می شود، یک فرد درونگرا ابتدا رنگ ها را در نظر می گیرد.
دیوارها، غالباً دارای رنگ روشن یا سایه های خنثی هستند. این رنگ ها از حواس پرتی جلوگیری می کند و لطافت را در فضا ایجاد می کند.
اتاقهایی که دارای رنگ های پررنگ یا تیره هستند می توانند پرخاشگری، هیجان بیش از حد یا حتی اضطراب را ایجاد کنند. اگرچه این رنگ ها همیشه در ذهن یک فرد درونگرا منفی نیستند – و می توانند در قسمت های مختلف خانه به کار روند – اما به آرامش این افراد کمک زیادی نمی کنند.
2)فضاهای کم محرک
افراد درونگرا به مناطق شلوغ، حواس پرت کننده و بهم ریخته علاقه ندارند. در حقیقت، یکی از روش های طراحی داخلی برای آنها مکانی شبیه “پناهگاه های امن” است که می توانند در آن به دور از شلوغی های زندگی روزمره استراحت کنند. این پناهگاه های کوچک شبیه اتاقک ها یا اتاق های ساکت است – فضاهایی که شاید فاقد هرگونه تکنولوژی، تصاویر روی دیوارها، یا برای برخی حتی پنجره ها باشد. این اتاق ها به صورت عمدی برای شارژ مجدد در نظر گرفته شده اند، اتاق هایی که می توان در آن تنها بود اما احساس تنهایی نکرد.
3)مبلمان راحت و دنج
فضاهایی که حس گرما یا دنجی را ارائه می دهند بسیار مورد علاقه افراد درونگرا هستند. در حالی که یک برونگرا ممکن است فقط چند گوشه دنج داشته باشد که این حس را ایجاد می کنند، یک فرد درونگرا تصمیم می گیرد تا کل خانه خود را با این اولویت طراحی کند.
در خانه یک فرد درونگرا، غالباً پتوهای گرم، صندلی ها و فرش های نرم، بالش های بزرگ یا مبل های نزدیک پنجره مشاهده خواهید کرد. بسیاری اوقات قسمت های مختلف منزل با هدف خاصی دکور می شوند. حس دنج بودن برای درونگراها اهمیت بسیاری دارد، که نمی توان آن را نادیده گرفت.
4)مواردی که باعث برانگیختن احساسات مثبت می شوند.
یکی از راه هایی که افراد درونگرا به طور متفاوت خانه های خود را طراحی می کنند، تمرکز بر احساسات و تأثیر فضاهای مختلف بر احساسات است. در فضای راحتی یک درونگرا، اغلب تصاویر ساده یا هنری را پیدا می کنید که خاطره، احساس یا لحظه خاصی را منتقل می کند. هیچ چیزی در اتاق درونگرایان سریع یا بدون فکر اضافه نمی شود – بلکه همه چیز با قصد و فکر قبلی انجام می شود.
5)روش های کاهش صدا
وسایلی مانند پرده های بلند، فرش های سنگین یا حتی دیوارپوش های ضد صدا، موانع صوتی مناسب برای کسانی است که خواهان سکوتند. افراد درونگرا غالباً به دنبال این هستند که چگونه می توان یک فضا – به ویژه یک فضای مشترک – را ساکت تر کرد تا آرامش، الهام یا زمان تأمل را فراهم کنند.
6)طراحی نقشه منزل به سبک بسته به جای باز
اگرچه نقشه باز در طراحی مدرن بسیار مورد توجه است، اما اغلب افراد درون گرا به دلیل جریان صدا و انرژی از این امر دوری می کنند.
در یک طراحی باز، صداها و موسیقی با سرعت و بلندتر حرکت می کند و در فضا طنین انداز می شود. در حالی که یک فرد برونگرا این موضوع را دوست دارد، یک فرد درونگرا ممکن است از اینکه دائماً توسط دیگران احاطه شده است احساس استرس و کلافگی کند. برای کسانی که خواهان صلح و آرامش هستند، یک نقشه طراحی شده به صورت بسته باعث می شود یک فضا امن تر باشد. اگرچه خانه مکانی برای اشتراک با دیگران – هم اتاقی ها، خانواده یا دوستان است – اما در نظر گرفتن دیدگاه درون گرایانه و چگونگی ایجاد حس ثبات و امنیت در خانه نیز اهمیت بسیاری دارد.
منبع: https://www.thespruce.com/6-ways-introverts-design-their-homes-differently-5092173
جالب بود
عالی بود ممنون از سایت مفید شما
برای برون گرا ها رو هم بزارید لطفا